Menü

Rólunk

Rólunk

Önkéntesek nélkül nincs jó rendezvény. Önkénteskultúra nélkül pedig nincs jó önkéntes, aki szabadidejét, energiáit jó ügyek szolgálatába állítja, szívesen részese egy jó csapatnak, egy eseménynek, amelyen örökre szóló élményeket, barátságokat, kapcsolatokat építhet. 

Az önkéntesek alkotják az események résztvevőinek legnagyobb csapatát. A humánerőforrás legnagyobb részét képezik, akik képesek akár hegyeket megmozgatni, ha motiváltak, elismertek és lelkesek. A motivációjuk egyéni, a céljuk azonban közös.

Egy-egy rendezvényen az önkéntesek találkozási pontokat képeznek a szervezők, a sportolók és a szurkolók között.

A Sport-Önként Egyesület célja a magyarországi önkénteskultúra alakítása, fejlesztése, javítása. Azért jött létre, hogy segítsen az önkénteseknek és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy egy-egy rendezvény után minél elégedettebben értékelhessék a felek a közös munkát.

A szervezőknek, előzetes egyeztetések és kérések alapján, felkészült önkéntesekre van szüksége, míg az önkénteseknek inspirációra és élményekre, hogy a következő eseményekre is visszatérjenek. A tapasztalt önkéntes mindkét fél számára gyümölcsöző munkát jelenthet.

Ha a Sport-Önkénthez jelentkezel önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg.

A Sport-Önként önkéntes-regisztrációjával lehetőséged nyílik minden eseményükre jelentkezni, és a lehetőségekről automatikusan értesülni. Nem kell újra és újra jelentkezési lapokat kitöltened, a regisztrációd megkönnyíti a jelentkezésedet. Több területen kipróbálhatod magad, fokozatosan léphetsz előre, és nem utolsó sorban egy közösség tagjává válhatsz.

Ha valamelyik esemény nem esik az érdeklődési körödbe, egyszerűen ne foglalkozz vele, de aki kisebb rendezvényekre is szívesen jön, előnyt élvez egy-egy nagyobb világverseny csapatának kialakításánál.

Amire biztosan számíthatsz, ha velünk dolgozol: vidám társaság, jó hangulat, új kihívások és természetesen munka.

Közösségi szolgálatot, gyakornoki munkát igazolunk.

Amit várunk: megbízhatóság, szorgalom, kitartás, nyitottság

Előny: nyelvismeret

Referenciáink:

Csapat

Biró Dávid - elnök, vezető koordinátor
Biró Dávid

elnök, vezető koordinátor

Deák Krisztina - alelnök, vezető koordinátor
Deák Krisztina

alelnök, vezető koordinátor

albert Dóra - főtitkár, vezető koordinátor
albert Dóra

főtitkár, vezető koordinátor

Gombkötő Éva - junior koordinátor
Gombkötő Éva

junior koordinátor

Juhos Enikő - junior koordinátor
Juhos Enikő

junior koordinátor

Lenger Dóra - junior koordinátor
Lenger Dóra

junior koordinátor

Mikó Anna - junior koordinátor
Mikó Anna

junior koordinátor

Právics Flóra - junior koordinátor
Právics Flóra

junior koordinátor

Szakál Dorina - junior koordinátor
Szakál Dorina

junior koordinátor

Tor Tamás - junior koordinátor
Tor Tamás

junior koordinátor

Tóth Márta - junior koordinátor
Tóth Márta

junior koordinátor