Menü

Események

Újra sulivívás a BOK csarnokban

Akik tavasszal már csatlakoztak, tudják, milyen hangulata van egy teremnek, amelyben ragyogó szempárok, a vívásért rajongó, sportoló gyerekek töltik meg a teret. Ezúttal az Országos Sulivívó Találkozóra hívunk benneteket, hogy együtt segítsük ennek a különleges eseménynek a lebonyolítását. 

Önkéntesmunka: 2023. december 14., csütörtök

Pozíció: versenylebonyolítás; regisztráció, ajándékosztás; animátori teendők: a gyerekek a versenyek között akadálypályákon mérhetik össze tudásukat, sebességüket, ügyességüket, ebben segítenek az önkéntesek, valmint a kerekesszékes vívók versenyének lebonyolításában is segítünk.  

A szervezők az önkénteseknek pólót és egyszeri meleg étkezést biztosítanak.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, és ennek a felelősségnek tudatában hozd meg döntésedet. Ha mégis valami közbejön, és nem tudsz eljönni, akkor minden esetben minél gyorsabban értesíts bennünket, hogy egy másik önkéntesnek adhassunk lehetőséget.

Újra sulivívás a BOK csarnokban

Időpont:

2023. december 14.

Helyszín:

BOK csarnok

Jelentkezési feltétel:

betöltött 16. életév (2023. december 13-ig töltsd be 16. életévedet)

Jelentkezési határidő:

2023. november 30., csütörtök 14:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Események és időpontok:

2023. december 14., csütörtök, 1. nap: versenynap

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!