Menü

Események

Ferencváros – Újpest FC labdarúgó mérkőzés

Az OTP Bank liga 9. fordulójában a tabella 3. helyezett Ferencváros fogadja az 5. helyen tanyázó lila-fehéreket. Vajon az Újpestnek sikerül megszakítania az évek óta tartó nyeretlen sorozatát a Fradi ellen? Vagy újfent a regnáló bajnok zöld-fehérek örülhetnek a végén?

Gyere el és tapasztald meg „belsősként” a Derbi fantasztikus atmoszféráját!

A feladatok között szerepel a szurkolók körüli feladatok, illetve félidei játékban való segédkezés a pályán. A résztvevő önkéntesek ellátást kapnak, illetve a második félidőt zavartalanul tekinthetik meg a lelátón.
 

Önkéntes munka várható ideje: Október 19. szombat 17:30-21:30 között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

 

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

 

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni. 

Közösségi szolgálatot igazolunk.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

Ferencváros – Újpest FC labdarúgó mérkőzés

Időpont:

2019. október 19.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2019. október 15., kedd 22:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!