Menü

Események

Ferencváros - Paks labdarúgó mérkőzés

Január 25-én, szombaton újra Fradi mérkőzés a Groupama Arénában! A hazai csapat a tabella első helyéről, míg a Paks a 10. helyről várja a találkozót. Vajon sikerül pontot rabolnia a vendég együttesnek az Üllői útról?

 

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: január 25. szombat 12:30-17:00 óra között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

 

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

 

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - Paks labdarúgó mérkőzés

Időpont:

január 25.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2020. január 22., szerda 20:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!