Menü

Események

Ferencváros-Kisvárda labdarúgó mérkőzés

Újra Fradi meccs a Groupama Arénában! A szerdai idegenbeli találkozó után szombaton újra otthon lépnek pályára a zöld-fehérek az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Az ellenfél a Kisvárda csapata lesz.

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, magazinosztás és egyéb helyszíni feladatok

Természetesen csak az összes egészségügyi előírás betartásával lehet részt venni az eseményen.Önkéntes munka várható ideje: 2020. június13., szombat 14:20-19:00 óra között

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 Kiemelten fontos, hogy csak akkor gyere, ha egészséges vagy, kisebb megfázással is maradj otthon!

Az előírásokat mindenkinek a saját és mások érdekében is be kell tartani. 

Az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt. 


 

Ferencváros-Kisvárda labdarúgó mérkőzés

Időpont:

június 13.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2020. június 11., csütörtök 20:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!