Menü

Események

Ferencváros - Kaposvár labdarúgó mérkőzés

Papíron sima mérkőzésnek tűnik a Fradi következő hazai bajnoki mérkőzése, ahol a tabella utolsó helyén álló Kaposvár csapata érkezik az Üllői útra. Ugyanakkor a két csapat előző mérkőzése 5 gólt és nem várt izgalmakat hozott, nem vehetik tehát félvállról a meccset a zöld-fehérek.

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: Március 14. szombat 14:30-19:00 óra között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - Kaposvár labdarúgó mérkőzés

Időpont:

március 14.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2020. március 10., kedd 20:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!