Menü

Események

Ferencváros - DVTK bajnoki mérkőzés

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a DVTK érkezik a Groupama Arénába. A két csapat előző mérkőzésén a Fradi 7-0-val küldte haza a diósgyőrieket, van tehát miért revansot vennie a vendég csapatnak.

 

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: szeptember 01. vasárnap 15:30-20:00 óra között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - DVTK bajnoki mérkőzés

Időpont:

2019. szeptember 01.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2019. augusztus 28., szerda 22:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!