Menü

Események

Ferencváros - CSZKA Moszkva labdarúgó mérkőzés

A magyar bajnok A CSZKA Moszkva együttesét látja vendégül a soron következő EL mérkőzésen. A két csapat első összecsapásán Moszkvában, nagy meglepetésre, a Fradi aratott győzelmet egy 86. percben szerzett Varga Roland-góllal

A vendégcsapatot tehát biztosan fűti a revans lehetősége, így fantasztikus mérkőzésre számíthatunk a Groupama Arénában!Önkéntes munka várható ideje: November 07. csütörtök 18:30-23:00 között
 


Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

 

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - CSZKA Moszkva labdarúgó mérkőzés

Időpont:

2019. november 07.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2019. november 04., hétfő 22:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!