Menü

Hírek

Rengeteg eseményre jelentkezhetsz

Nem akármilyen tavasznak nézünk elébe, hiszen számos eseményre tudsz már most jelentkezni, amelyek mind a tavasszal kerülnek megrendezésre. Vegyük is át sorra az aktuális rendezvényeket.

  • Március 13., Ferencváros - Mol Vidi FC - régóta szerettünk volna a labdarúgás körforgásába is bekerülni és szerencsére az FTC partnernek bizonyul ebben. Itt a lehetőség, hogy egy igazi rangadón próbáld ki magad és less be a kulisszák mögé.
  • Március 16-17., Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő - Debrecen lesz a női MK házigazdája, ahol fontos tapasztalatokra tudsz szert tenni a májusi Women's EHF FINAL4 előtt.
  • Május 7-12., DELO Women's EHF FINAL4 2019 - a Sport-Önként egyik legnépszerűbb eseménye, az óriási érdeklődés miatt ne habozz regisztrálni és jelentkezni minél előbb.
  • Május 8-13., Champions Swim Series - Hosszú Katinka, Milák Kristóf, Cseh László vagy éppen Sarah Sjöström, Chad Le Clos és további világklasszis úszók ugranak a Duna Aréna medencéjébe a Champions Swim Series budapesti állomásán májusban. Nézd meg őket testközelből és segítsd munkáddal a rendezvényt és a sportolók teljesítményét.

Irány az események menüpont, ahol részletes leírást találsz minden rendezvényről. Kövess minket Facebookon, hogy időben értesülj a friss tartalmakról.

Várunk a Sport-Önként csapatában!

Rengeteg eseményre jelentkezhetsz