Menü

Hírek

Ismét a Duna Arénában a Sport-Önkéntesek

Az idei nyár hol máshol, mint víz közelben kezdődött számunkra, a női vízilabda világliga szuperdöntőjére kérték fel egyesületünket az önkéntesellátásra június elején. Közel száz szorgos önkéntes dolgozott a Duna Arénában, hogy az esemény zökkenőmentes legyen.

Nyolc válogatott, köztük Magyarország képviseltette magát a FINA Vízilabda Világliga Szuperdöntőjén, amelynek a tavalyi férfi eseményhez hasonlóan Budapest adott otthont. A magyarok végül a 6. helyen végeztek, a tornát pedig az Egyesült Államok nyerte meg Olaszország és Oroszország előtt. A szuperdöntő tétje nem volt kisebb, mint a jövő évi, tokiói olimpiára való kvalifikáció.

A Juhos Enikő vezette önkéntescsapat már május 30-án munkába állt, elsőként a csapatkísérők léptek hadba, hiszen sorra érkeztek a csapatok. A Duna Arénába június 1-jén költözött élet, a versenylebonyolításért felelős vezetőkkel együtt, mi is elkezdtünk az aréna berendezését, kiszolgálását. Az igazi dömping pedig a versennyel együtt kedden kezdődött.

A nyár kezdetével, és a délutáni program miatt szerencsére több fiatalra is tudtunk számítani, mint korábban. Ismét volt szerencsénk új önkéntesekkel megismerkedni, akik reméljük, meg is ragadnak a kis közösségünkben, melynek magját jól ismert arcok alkotják. Az önkéntesek legtöbbje a versenylebonyolítással kapcsolatos feladatokat látta el, végig a medencetérben helyezkedtek el, és időnként, a nagy szorgoskodás közben még a meccsekbe is belekukkantottak.

Egy ilyen jó önkéntescsapattal a hátunk mögött nincs teljesíthetetlen akadály, és ez mindannyiszor bebizonyosodott, amikor váratlan feladatok kerültek csapatunk elé. Nem lehetett olyat kérni, amire ti nem álltatok volna készen. Köszönjük nektek, büszkék lehettek magatokra! Mi nagyon büszkék vagyunk rátok.

Itt a nyár, vár titeket számtalan sportrendezvény, ahol önkénteskedhettek. Jelentkezzetek itt a honlapon. Az eseményeken pedig készítsetek fotókat, és ha megosztjátok azokat a közösségi média felületeken, akkor használjátok a #sportonkencsalad hessteget, hogy kikerüljetek a Sport-Önként hivatalos oldalára is. Mutassuk meg, hogy önkéntesnek lenni jó!

Ismét a Duna Arénában a Sport-Önkéntesek