Menü

Hírek

Debreceni élmények

Szakál Dorina junior koordinátor irányításával négy különböző területen több mint harminc önkéntes segédkezett, akiknek volt dolga bőven: 

Önkénteseink a VIP vendégek és a média beléptetésnél segédkeztek, a nézők beengedésénél töltöttek be szerepet, valamint a shopban találkozhattak velük a szurkolók, sőt néhányan, a saját feladatuk mellett, a fellépőket segítették, illetve a díjátadásnál is számíthattak rájuk a szervezők. És volt velünk egy jolly, aki tényleg jolly jokerként ott segített, ahol tudott és mindig tudott valahol.

Az önkéntesek közül a legtöbben Debrecenből érkeztek. Többen a város kézilabdacsapataiban játszanak, vagy az egyetemen tanulnak, de akadtak olyanok is, akik több órát utaztak, hogy csatlakozzanak a csapatunkhoz.

- A visszajelzések alapján úgy gondolom, hogy ezúttal is élményekkel és rengeteg tapasztalattal gazdagodtak az önkéntesek. Bízom benne, hogy a jövőben ismét együtt dolgozhatunk majd. És szerencsére a szervezők is úgy látták, hogy lelkiismeretesen, nagy lelkesedéssel végeztük a munkánkat. A Magyar Kézilabda Szövetség tagjai a rendezvény közben és a végén is elismerték a közösség munkáját és mindenkinek megköszönték a segítséget és a profi munkavégzést - mesélte Dorina. 

 

De hogy hogyan látták az önkéntesek maguk a debreceni hétvégét? 

 

Rácz János Barna:

- A Sport-Önként egy nagy "család " ahova nagyon jó tartozni, ahova szívesen megy az ember. A Sport-Önként segítségével új kapcsolatokat építhetsz ki, új embereket ismerhetsz, meg illetve betekintést nyerhetsz egy sport rendezvény kulisszái mögé, oda ahova átlagemberként soha nem jutnál be.

Tóth Márta:

- Sok rendezvénnyel a hátam mögött még mindig érnek meglepetések. A feladatkiosztás után megrémültem: kézzel kell írni, olvashatóan??? :). A biztonsági vezetőknek segítettem, a munkavégzésem helye a kispad mögött volt, így félelmem hamar elillant, hiszen feladatom ellátása mellett, testközelből nézhettem végig a küzdelmeket. 

Ha legközelebb te is velünk tartanál, csatlakozz! Április 6-án és 7-én ismét Debrecenben leszünk a Férfi kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjén. 

Debreceni élmények