Menü

Legyél te is önkéntes!

Események

Viva la Vívás

Viva la Vívás

Újabb sportág, újabb lehetőség! Idén Budapest ad otthon a vívó világbajnokságnak, amelyen a földkerekség legjobb vívói mérik össze tudásukat a különböző fegyvernemekben. Tarts velünk és légy részese a legsikeresebb magyar olimpiai sportág jelenlegi világklasszisait felvonultató seregszemlének. A július 15-23. között zajló verseny kvalifikál az olimpiára, vagyis a jövő bajnokainak Budapesten át vezet az út Tokióba.

Bővebben
07. 15 - 23.
Következő állomás: junior úszó vb

Következő állomás: junior úszó vb

Az idei hazai rendezésű úszó versenyek, „Grand Slam” (Champions Swim Series, nyíltvízi VK, junior úszó vb, úszó VK)! következő állomása a junior úszó világbajnokság, ahol a jövő sztárjai tehetik le névjegyüket. Ott akarsz lenni a legendák születésénél? Látni szeretnéd hogyan ünneplik világbajnoki győzelmüket? Tarts velünk, segítsük őket együtt!

Bővebben
08. 20 - 25.
Irány a Balaton!

Irány a Balaton!

Kezd a vakációt önkénteskedéssel, szerezz barátokat, akikkel akár az egész nyarat együtt töltheted! Tarts velünk a nyíltvízi úszó Világkupa sorozat balatonfüredi állomására, és segítsük együtt Rasovszky Kristófék sikeres szereplését. 2020-ban ismét olimpia, ezúttal Tokióban. A következő ötkarikás játékok bajnokai ott úsznak a mezőnyben.

Idén négy nagyobb nemzetközi úszóversenyt rendez Magyarország. Teljesítsd velünk a "Grand Slam-et" (Champions Swim Series, nyíltvízi VK, junior úszó vb, úszó VK)! A Champions Swim Series után ezúttal a Balatonra várunk, a második állomásra. Azoknak az önkénteseknek, akik mind a négy eseményen segítik a munkát, a szervezők válogatott úszók által dedikált ajándékot ajánlanak fel.

Bővebben
06. 15.
Szuperdönt(és), tarts velünk!

Szuperdönt(és), tarts velünk!

Ezúttal a nők ugranak a Duna Aréna medencéjébe, hiszen ismét Magyarország ad otthont a Vízilabda Világliga Szuperdöntőjének. A júniusi eseményen a nyolc legjobb válogatott, köztük a világbajnokságra készülő magyar csapat, méri össze tudását. Tarts velünk, hogy ahogy a vízben, úgy a parton is sikeresek legyünk!

Bővebben
06. 04 - 09.
Evezős Masters Világbajnokság

Evezős Masters Világbajnokság

Ha szereted a vízpartot, a jó közösséget, a nevetést, ha még nem jártál evezős versenyen, akkor itt az idő, hogy egy remek csapat tagjaként belekóstolj ebbe a világba, méghozzá az Evezős Masters Világbajnokságon. Gyere velünk a Velencei-tóhoz szeptember 11-15. között!

Bővebben
09. 11 - 15.
Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Emlékszel a debreceni csodára? Ott voltál amikor Háfra Noémiék megnyerték a világbajnoki döntőt a Főnix csarnokban? Szeretnéd átélni ismét ezt a kivételesen fantasztikus hangulatot, de már egy új korosztály sikereként? A 2019-es női junior kézilabda Európa-bajnokságon ezt megteheted.

Bővebben
07. 11 - 21.
Ferencváros – Újpest FC

Ferencváros – Újpest FC

Telt ház várja a csapatokat az idei Derbin a Groupama Arénában! Tapasztald meg Te is egy Fradi-Újpest mérkőzés utánozhatatlan hangulatát!

Bővebben
05. 04.
Ferencváros - MOL Vidi Fc

Ferencváros - MOL Vidi Fc

Újabb Fradi mérkőzésre várjuk a jelentkezéseket! Ezúttal a listavezető Ferencváros a második helyezett MOL Vidi Fc csapatát látja vendégül a Groupama Arénában.

Bővebben
04. 20.
Magyarország - Oroszország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező

Magyarország - Oroszország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező

Április 14-én a magyar férfi kézilabda válogatott, az ugyancsak (jelenleg) 4 pontos Oroszországot látja vendégül a kontinensviadal kvalifikációs sorozatában. A helyszín ezúttal Érd, a tét pedig akár a csoportgyőzelem is lehet.

Bővebben
04. 14.
Ferencváros-Paksi FC

Ferencváros-Paksi FC

Ismét FTC mérkőzés a Groupama aréna gyepén, ezúttal a Paksi FC elleni NB I-es mérkőzésre lehet jelentkezni. Részletekért kattints a bővebben gombra.

Bővebben
04. 06.