Menü

Események

FTC-Kaposvár

A nemzetközi porondon ebben a szezonban veretlen zöld-fehér együttes hazai pályán kapcsolódik be az nb1-es bajnokság küzdelmeibe. Két elhalasztott mérkőzés után az OTP Bank Liga 3. fordulójában a Kaposvár csapatát fogadja a Groupama Arénában. A frissen feljutott vendég együttesnek óriási bravúr lenne a pontrablás a tavalyi bajnok ellen. Vajon lesz-e meglepetés?

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: augusztus 17. szombat 17:00-21:30között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

FTC-Kaposvár

Időpont:

augusztus 17.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2019. augusztus 16., péntek 14:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!