Menü

Események

Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája

Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája a Duna Arénában márciusban. A szervezők ismét speciális körülmények között, buborékban bonyolítják le az eseményt, így az önkéntesekre bentlakás vagy „bejárós” feladatok várnak. CSAK AKKOR JELENTKEZZ, HA VÉGIG VÁLLALOD A RÉSZVÉTELT!

A szervezők a változtatás és a lemondás jogát fenntartják. Kérünk, ezzel is számolj! A kiválasztott önkénteseknek PCR teszten kell részt venniük az esemény előtti napokban Budapesten.

Időpont: 2021. március 2-5.

Önkéntesmunka: 2021. február 28/március 1-5.

Feadatok: 

csapatkísérő – bentlakással február 28./március 1-5.  

rendezvénylebonyolítás – március 2-5. (bejárással), várhatóan 12:00-20:00 között (hazajutáshoz igazolást biztosítanak a szervezők)

A szervezők a csapatkísérőknek teljes ellátást, szállást és PCR-tesztelést, míg a bejáróknak PCR tesztelést és étkezést biztosítanak.

(A tesztelésről később tudunk információt adni.)

Csak olyan önkéntesekre számítunk, akik a teljes időszakot vállalják kezdéstől a napok végéig. 

Közösségi szolgálatot igazolunk.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, és ennek a felelősségnek tudatában hozd meg döntésedet, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját. Ha mégis valami közbejön, és nem tudsz eljönni, akkor minden esetben minél gyorsabban értesíts bennünket, hogy egy másik önkéntesnek adhassunk lehetőséget, és pótolhassunk téged. COVID BETEGSÉG ESETÉN AZONNAL TÁJÉKOZTASS BENNÜNKET!

Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája

Időpont:

március 02 - 05.

Helyszín:

Duna Aréna

Jelentkezési feltétel:

Jelentkezési feltétel: betöltött 16. életév (2021. február 28-ig töltsd be 16. életévedet); a beköltözőknek be kell tölteni a 18. életévüket.

Előny: angol nyelv

 

Jelentkezési határidő:

2021. február 23., kedd 23:59

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Események és időpontok:

2021. március 01., hétfő, 0. nap - csapatok érkezése

2021. március 02., kedd, 1. nap - versenynap

2021. március 03., szerda, 2. nap - versenynap

2021. március 04., csütörtök, 3. nap - versenynap

2021. március 05., péntek, 4. nap - versenynap

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!