Menü

Események

Ferencváros - Zalaegerszeg labdarúgó mérkőzés

A Zala megyei együttes 12 forduló után a 11. helyen áll a bajnokságban, nem indult tehát jól a szezon Dobos Barna csapatának. Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy könnyű mérkőzés vár a Fradi játékosaira, elég csak a két csapat előző mérkőzésére gondolnunk, ahol csak a hosszabbításban sikerült megfordítaniuk a meccset és elhozni a 3 pontot a ZTE Arénából.

 

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: November 24. vasárnap 15:30-20:00 óra között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

 

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

 

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - Zalaegerszeg labdarúgó mérkőzés

Időpont:

2019. november 24.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2019. november 21., csütörtök 12:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!