Menü

Események

Ferencváros - Puskás Akadémia labdarúgó mérkőzés

A vendégcsapatot sajnos elérte a koronavírus, emiatt több játékosát nélkülöznie kell Hornyák Zsolt vezetőedzőnek, ugyanakkor így is lehet keresnivalójuk a Fradi ellen, akikre hét közben még sorsdöntő mérkőzés vár a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Az eseményen az összes egészségügyi előírás betartásával lehet részt venni!Önkéntes munka várható ideje: 2020. október 4. vasárnap 15:00-19:30 között

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 Kiemelten fontos, hogy csak akkor gyere, ha egészséges vagy, kisebb megfázással is maradj otthon!

Az előírásokat mindenkinek a saját és mások érdekében is be kell tartani. 

Az eseményen mindenki a saját felelősségére vehet részt. 


 

 

Ferencváros - Puskás Akadémia labdarúgó mérkőzés

Időpont:

október 04.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2020. október 01., csütörtök 20:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!