Menü

Események

Ferencváros - Honvéd FC labdarúgó mérkőzés

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Fradi ellenfele az a Honvéd FC lesz, mely 2020 első bajnoki fordulójában meglepetésre 0-0-s döntetlent játszott a MOL Fehérvár otthonában.

Vajon az 5. helyezett fővárosi együttesnek sikerül megismételnie a bravúrt és pontot/pontokat tud rabolni az Üllői útról?

 

Önkéntesként Te is betekintést nyerhetsz egy labdarúgó mérkőzés háttérmunkálataiba. A feladatok között szerepel a szurkolói területen való segédkezés, illetve a félidei játékban való asszisztálás.

Önkéntes munka várható ideje: február 05. szerda 17:00-21:30 óra között

Csatlakozz csapatunkhoz és tapasztald meg az FTC labdarúgás légkörét!

 

Jelentkezési módja: Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!

A szervezők az önkénteseknek étkezést és vizet biztosítanak, valamint a munka végeztével a mérkőzést is meg lehet tekinteni.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját!

 

Ferencváros - Honvéd FC labdarúgó mérkőzés

Időpont:

február 05.

Helyszín:

Groupama Aréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 16. életév

Jelentkezési határidő:

2020. február 01., szombat 10:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!