Menü

Események

Előzd meg a Fogaskerekűt! - 2023

Előzd meg a Fogaskerekűt futva, egyéniben vagy váltóban, kerékpárral vagy túrázva! Akik évek óta részt vesznek a Sport-Önként rendezvényein már jól ismerhetik ezt a szabadidősport rendezvényt, amelynek lebonyolítását évről évre egy kisebb, de annál lelkesebb csapatunk segít. Ebben az évben téged is várunk! Csatlakozz a jókedvéért, az örömért, akár közösségi szolgálatért vagy csak, mert jó társaságban jobban repül az idő! Várunk!

Pozíció: versenylebonyolítás  

A szervezők az önkénteseknek pólót, étkezést biztosítanak.  

Közösségi szolgálatot igazolunk.

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt, és ennek a felelősségnek tudatában hozd meg döntésedet, mert az utolsó pillanatokban történő visszamondások megnehezítik a szervezőbizottság, illetve önkéntestársaid munkáját. Ha mégis valami közbejön, és nem tudsz eljönni, akkor minden esetben minél gyorsabban értesíts bennünket, hogy egy másik önkéntesnek adhassunk lehetőséget, és pótolhassunk téged.

 

Előzd meg a Fogaskerekűt! - 2023

Időpont:

április 15.

Helyszín:

Fogaskerekű útvonala, versenyközpont

Jelentkezési feltétel:

betöltött 16. életév (2023. április 14-ig töltsd be 16. életévedet)

Jelentkezési határidő:

2023. március 25., szombat 18:00

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Események és időpontok:

2023. április 15., szombat, 1. nap: versenynap

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!