Menü

Események

DELO Women's EHF FINAL4 2021

2021. május 29-30. között Budapest ismét otthon ad a női klub kézilabdázás csúcseseménynek, a női Bajnokok Ligája négyes döntőnek. A Final Fourba a címvédő Győri ETO mellett a francia Brest, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva jutott be.  Az eseményen várhatóan lesz olyan önkéntes terület, ahol a résztvevőknek be kell költözniük a buborékba, de lehet számítani olyan területre is, amely nem igényel beköltözést. Az eseményre csak olyan önkéntes jelentkezhet, aki 2021. május 26-ig betölti a 18. életévét. 

A VÁLTOZTATÁS JOGÁT A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK, AZ ESEMÉNY LEBONYOLÍTÁSÁNAK MÓDJÁT  A JÁRVÁNYÜGYI RENDELKEZÉSEK BEFOLYÁSOLJÁK. 

Várhatóan buborékban lesznek a verseny és edzéshelyszínek, illetve azok a szállodák, amelyekben a sportolók, illetve az esemény azon résztvevői laknak, akik rendszeres tesztelésen esnek át. A buborékot elhagyni az esemény alatt, illetve az önkéntes által vállalt időszakban nem lehet. A helyszínek között hivatalos transzfert biztosítanak a szervezők. Ez azt jelenti, hogy aki vállalja a munkát ezen területek egyikén, egyben azt is vállalja, hogy beköltözik a hotelbe, ahol ellátást kap, és a kiköltözéséig csak a hotel és a versenyhelyszín között mozoghat, valamint folyamatosan tesztelik.

MIELŐTT JELENTKEZEL, FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG A TÁJÉKOZTATÓT, ÉS CSAK AKKOR ADD BE A JELENTKEZÉSEDET, HA EZEKKEL A FELTÉTELEKKEL VÁLLALOD A RÉSZVÉTELT! A NAPJAINKBAN JELLEMZŐ FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ KÖRÜLMÉNYEK MIATT ELŐFORDULHATNAK VÁLTOZÁSOK, VALAMINT TOVÁBBI PONTOSÍTÁSOK VÁRHATÓAK.

Az esemény időpontja:
2021. május 29-30.
 

A NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA
Május 29., szombat
15.15:
 első elődöntő
18.00: második elődöntő
Május 30., vasárnap
15.15:
 bronzmérkőzés
18.00: döntő

Önkéntes munka várható időpontja:
2021. május.26-30.

Várhatóan több olyan önkéntes pozíció is lesz, amelyek szorosan kapcsolódnak a versenyrendezéshez, ahol az önkénteseknek buborékba kell költözniük, valamint teszteléseken kell részt venniük. A beköltözés várható ideje 2021. május 25-26, kiköltözés május 31. reggel. A két időpont között a buborékot szigorúan tilos elhagyni, emiatt kérjük, ha ezt a feltételt vállalod jól gondold át egyéb elfoglaltságaid előtte. Amennyiben vállalod a beköltözést, úgy jelentkezésed alkalmával jelezd szállásigényed, ebből tudjuk, hogy számíthatunk rád akár ilyen feladatkörben is.

Több területen "bejárós" önkéntesek végzik majd a munkát, ezekben a poziciókban nem kell buborékba költözni, de várhatóan tesztelésen át kell esni.

A szervezők az önkénteseknek ruházatot, étkezést, szállást (kivéve bejárósok) biztosítanak, utazási térítést azonban NEM. 

Közösségi szolgálatot és szakmai gyakorlatot igazolunk.

Határidő: 2021. május 12., 23:59

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jól gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni az eseményen való részvételt ezekkel a feltételekkel, és ennek a felelősségnek tudatában hozd meg döntésedet! Az idő rövidsége miatt ezzel segíted a szervezők és önkéntestársaid munkáját is. Ha mégis valami közbejön, és nem tudsz eljönni, akkor minden esetben minél gyorsabban értesíts bennünket, hogy egy másik önkéntesnek adhassunk lehetőséget, és pótolhassunk téged.

DELO Women's EHF FINAL4 2021

Időpont:

május 26 - 30.

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna

Jelentkezési feltétel:

Betöltött 18. életév (2021. május 26-ig töltsd be a 18. életéved).

Előny: angol nyelvtudás; valamint ha az önkéntesmunka teljes időtartama alatt rendelkezésre tudsz állni 

Jelentkezési határidő:

2021. május 13., csütörtök 17:45

A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el!

Események és időpontok:

2021. május 26., szerda, -2. nap előkészületek

2021. május 27., csütörtök, -1. nap - csapatok érkezése

2021. május 28., péntek, 0. nap - előkészületek

2021. május 29., szombat, 1. versenynap

2021. május 30., vasárnap, 2. versenynap

Jelentkezési módja:

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki az adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes!