Menü

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Világsztárok parádéja, veled?

Világsztárok parádéja, veled?

Ebben az évben is világsztárok látogatnak a Bregyó központba, a világ legmagasabb szinten jegyzett egynapos atlétikai sorozatának helyszínére. Míg olimpiai és világbajnok atléták futnak, ugranak és dobnak a pályán, addig a Sport-Önként önkéntesei segítik a sikeres lebonyolítást a versenyirodákban és a pályán. Tarts velünk a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjra Székesfehérvárra!

Bővebben
07. 04 - 09.
Nemzetközi vizeken

Nemzetközi vizeken

A férfi kézilabdázók után a világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda válogatott is örömmel látja, hogy Te is csatlakozol önkéntescsapatunkhoz. Gyere ki a vízilabda igazi otthonába, a Hajósba és segítsd a válogatottak felkészülést a partról. Elsőként a nők, majd a férfiak mérik össze tudásukat négy csapatos tornákon. Tarts a Sport-Önkénttel június utolsó napjaiban a Diapolo kupán, míg júliusban a BENU kupán.

Bővebben
06. 26 - 07. 07. 02.

Összes

Hírek

Ismét a Duna Arénában a Sport-Önkéntesek

Ismét a Duna Arénában a Sport-Önkéntesek

Az idei nyár hol máshol, mint víz közelben kezdődött számunkra, a női vízilabda világliga szuperdöntőjére kérték fel egyesületünket az önkéntesellátásra június elején. Közel száz szorgos önkéntes dolgozott a Duna Arénában, hogy az esemény zökkenőmentes legyen.

Bővebben
Nyári élménygyűjtés a Sport-Önkénttel

Nyári élménygyűjtés a Sport-Önkénttel

Hamarosan beköszönt a nyár, jön a jó idő, és természetesen jönnek a sportesemények, amelyeken szükségünk van Rátok, önkéntesekre. Ne habozzatok, jelentkezzetek honlapunkon a rendezvényekre, és töltsük együtt a nyarat, mert önkéntesnek lenni jó!

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább