Menü

Legyél te is önkéntes!

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Vívódás helyett VÍVÁS  - Világkupa a BOK csarnokban

Vívódás helyett VÍVÁS - Világkupa a BOK csarnokban

Ha azon vívódsz, hogy már alig bírod, hát ne tedd! Inkább vívj a legjobbakkal, vagyis vegyél részt önkéntesként az olimpiai kvalifikációs férfi és női Világkupán a BOK csarnokban! Várunk csapatunkba!

Bővebben
03. 10 - 14.
Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája

Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája

Folytatódik a vízilabda Bajnokok Ligája a Duna Arénában márciusban. A szervezők ismét speciális körülmények között, buborékban bonyolítják le az eseményt. Ezért az önkéntesekre bentlakás vagy „bejárós” feladatok várnak. CSAK AKKOR JELENTKEZZ, HA VÉGIG VÁLLALOD A RÉSZVÉTELT!

Bővebben
03. 02 - 05.

Összes

Hírek

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Három vízilabdás eseményen is közreműködhettek a Sport-Önként lelkes segítői a tavalyi év során, a trilógia zárásaként december végén a Duna Arénában került sor a Bajnokok Ligája selejtezőtornájára.

Bővebben
Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Rendhagyó körülmények között rendezték Budapesten a Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei versenyeit. A járványügyi helyzetre való tekintettel ugyanis úgynevezett buborékban töltötték mindennapjaikat a nálunk versenyző világklasszisok. Az előírások betartásáért a Sport-Önként csapatkísérői feleltek, akik egytől egyig hatalmas élményként tekintenek vissza a mögöttünk álló másfél hónapra.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább