Menü

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Ferencváros - MOL Vidi Fc

Ferencváros - MOL Vidi Fc

Újabb Fradi mérkőzésre várjuk a jelentkezéseket! Ezúttal a listavezető Ferencváros a második helyezett MOL Vidi Fc csapatát látja vendégül a Groupama Arénában.

Bővebben
04. 20.
Előzd meg a fogaskerekűt!

Előzd meg a fogaskerekűt!

Előzd meg a fogaskerekűt, ezúttal tavasszal! Tarts velünk és segítsük a futók, kerékpárosok versenyzését vagy éppen a túrázókat, hogy teljesíthessék a 325 méteres szintkülönbségű távot.

Bővebben
04. 27.

Összes

Hírek

Mesterhármas

Mesterhármas

Három esemény, három helyszín, három különböző sportág. Férfi kézilabda Magyar Kupa, Budapest Cup Regatta és Fradi – Paks. Április első hétvégéjén mindenhol ott voltunk.

Bővebben
Sorozatban harmadszor a FINAL4-on

Sorozatban harmadszor a FINAL4-on

A Sport-Önként szervezésében érkeznek az önkéntesek 2017 óta az egyik legnépszerűbb hazai sportrendezvényre, a női klubkézilabdázás csúcseseményére, a Női Kézilabda Bajnokok Ligája Négyes Döntőjére, azaz a FINAL4-ra. Biró Dávid, az egyesület elnöke mesél a kezdetekről, az eddig megtett útról és az idei tervekről.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább