Menü

Legyél te is önkéntes!

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Buboréklét - vizes Európa-bajnokság Budapesten

Buboréklét - vizes Európa-bajnokság Budapesten

2021. május 10-23. között Budapest ad otthon a vizes Európa-bajnokságnak, amely egyben olimpiai kvalifikációs verseny is. A kontinens szinkronúszói, műugrói, nyíltvízi úszói és medencés úszói mérik össze tudásukat a Duna arénában és a Lupa-tavon. Az eseményt buborékban bonyolítják le a szervezők, szinte minden önkéntesnek is be kell költöznie a buborékba. Az eseményre csak olyan önkéntes jelentkezhet, aki 2021. április 30-ig betölti a 18. életévét.

A buborékban a verseny és edzéshelyszínek, illetve azok a szállodák vannak, amelyekben a sportolók, illetve az esemény részvevői laknak, akik rendszeres tesztelésen esnek át. A buborékot elhagyni az esemény alatt, illetve az önkéntes által vállalt időszakban nem lehet. A helyszínek között hivatalos transzfert biztosítanak a szervezők. Ez azt jelenti, hogy aki vállalja, hogy az önkéntescsapat tagja lesz egyben azt is vállalja, hogy beköltözik a hotelbe, ahol ellátást kap, és a kiköltözéséig csak a hotel és a versenyhelyszín között mozoghat, valamint folyamatosan tesztelik.

MIELŐTT JELENTKEZEL, FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG A TÁJÉKOZTATÓT, ÉS CSAK AKKOR ADD BE A JELENTKEZÉSEDET, HA EZEKKEL A FELTÉTELEKKEL VÁLLALOD A RÉSZVÉTELT! (Kiskapuk nincsenek, egy napra ki kell mennem, ezt el kell intéznem…stb. nem megoldható.)

Bővebben
05. 10 - 23.
TIPPMIX Férfi Kézilabda Magyar Kupa

TIPPMIX Férfi Kézilabda Magyar Kupa

Ezúttal Szigetszentmiklós ad otthont a TIPPMIX Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének, amelyen te is részt vehetsz önkéntesként. A szervezők továbbra is speciális körülmények között, buborékban bonyolítják le az eseményt, így az önkéntesekre is bentlakás vagy „bejárós” feladatok várnak. CSAK AKKOR JELENTKEZZ, HA VÉGIG VÁLLALOD A RÉSZVÉTELT, mert a tesztelések miatt nincs lehetőség részfeladatok ellátására.

Bővebben
04. 11 - 12.

Összes

Hírek

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Három vízilabdás eseményen is közreműködhettek a Sport-Önként lelkes segítői a tavalyi év során, a trilógia zárásaként december végén a Duna Arénában került sor a Bajnokok Ligája selejtezőtornájára.

Bővebben
Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Rendhagyó körülmények között rendezték Budapesten a Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei versenyeit. A járványügyi helyzetre való tekintettel ugyanis úgynevezett buborékban töltötték mindennapjaikat a nálunk versenyző világklasszisok. Az előírások betartásáért a Sport-Önként csapatkísérői feleltek, akik egytől egyig hatalmas élményként tekintenek vissza a mögöttünk álló másfél hónapra.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább