Menü

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Viva la Vívás

Viva la Vívás

Újabb sportág, újabb lehetőség! Idén Budapest ad otthon a vívó világbajnokságnak, amelyen a földkerekség legjobb vívói mérik össze tudásukat a különböző fegyvernemekben. Tarts velünk és légy részese a legsikeresebb magyar olimpiai sportág jelenlegi világklasszisait felvonultató seregszemlének. A július 15-23. között zajló verseny kvalifikál az olimpiára, vagyis a jövő bajnokainak Budapesten át vezet az út Tokióba.

Bővebben
07. 15 - 23.
Következő állomás: junior úszó vb

Következő állomás: junior úszó vb

Az idei hazai rendezésű úszó versenyek, „Grand Slam” (Champions Swim Series, nyíltvízi VK, junior úszó vb, úszó VK)! következő állomása a junior úszó világbajnokság, ahol a jövő sztárjai tehetik le névjegyüket. Ott akarsz lenni a legendák születésénél? Látni szeretnéd hogyan ünneplik világbajnoki győzelmüket? Tarts velünk, segítsük őket együtt!

Bővebben
08. 20 - 25.

Összes

Hírek

Nyári élménygyűjtés a Sport-Önkénttel

Nyári élménygyűjtés a Sport-Önkénttel

Hamarosan beköszönt a nyár, jön a jó idő, és természetesen jönnek a sportesemények, amelyeken szükségünk van Rátok, önkéntesekre. Ne habozzatok, jelentkezzetek honlapunkon a rendezvényekre, és töltsük együtt a nyarat, mert önkéntesnek lenni jó!

Bővebben
Miért jó önkéntesnek lenni?

Miért jó önkéntesnek lenni?

Nem lehet elégszer elmondani, önkéntesek nélkül nincs jó rendezvény. Egy-egy eseményen a lelkes segítők találkozási pontokat képeznek a szervezők, a sportolók és a szurkolók között. Hogy miért jó önkéntesnek lenni? Beszéljenek helyettünk a folyamatosan élményt gyűjtő önkénteseink.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább