Menü

Legyél te is önkéntes!

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Ferencváros - Paks labdarúgó mérkőzés

Ferencváros - Paks labdarúgó mérkőzés

2020 első hazai bajnoki mérkőzésére készül a Ferencváros labdarúgó csapata. Az ellenfél a Paks csapata lesz.

Bővebben
01. 25.
Qatch-elj velünk!

Qatch-elj velünk!

Qatch-elj velünk februárban! Labda után ismét labda, ezúttal azonban már a Teqball asztalon. Ismerkedj meg a qatch-csel és tölsd velünk a hétvégét az első Qatch Világbajnokságon, amelynek az éremcsatáit egy showműsor keretezi!

A qatch egy kézilabdás alapokra épülő sport, amelyet három-három ellen játszanak, és – a versenykiírástól függően - egy vagy két szett megnyerésével lehet egy mérkőzést nyerni.

Bővebben
02. 01 - 02.

Összes

Hírek

Vízilabda Eb – zajlik a visszaszámlálás

Vízilabda Eb – zajlik a visszaszámlálás

Január 12-26. között ötödik alkalommal rendeznek Magyarországon vízilabda Európa-bajnokságot. A kontinensviadalon, amely egyben olimpiai kvalifikációs torna is, a női és a férfi mezőnyben összesen 28 ország válogatottja mérheti össze tudását a budapesti Duna Aréna vizében. Az általunk már nagyon várt eseményen, a 2020-as év indításaként, 250-en vágunk neki az Eb-nek, hogy ismét megmutassuk, a Sport-Önként csapata a legjobb.

Bővebben
A 2019-es év margójára

A 2019-es év margójára

Amikor öt évvel ezelőtt megszületett a gondolat, hogy a hazai rendezésű világeseményeken nemzetközi színvonalú, képességeihez mérten megbecsült önkéntes csapat szorgoskodjon, rázós út állt a Sport-Önként család előtt. A több éves kitartó munkának azonban meglett az eredménye: 2019 áttörést hozott. Rengeteg sportrendezvényen vettünk részt, ráadásul új partneri együttműködések is születtek. Számos új önkéntes mellett, új honlappal is büszkélkedhetünk.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább