Menü

Legyél te is önkéntes!

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Vízilabda BENU Magyar Kupa 2020  - folytatódik és zárul

Vízilabda BENU Magyar Kupa 2020 - folytatódik és zárul

A tervek szerint szeptember utolsó hétvégéjén lejátsszák a férfi Vízilabda BENU Magyar Kupa hátralévő mérkőzéseit. Várunk szeretettel az éremcsatákra.

Bővebben
09. 26 - 27.
Női vízilabda Magyar Kupa éremcsaták

Női vízilabda Magyar Kupa éremcsaták

Szeptember 7-én és 8-án zárul a Női Vízilabda Magyar Kupa. Legyél ott az éremcsatákon!

Bővebben
09. 07 - 08.

Összes

Hírek

Nyár, napsütés, vízilabda

Nyár, napsütés, vízilabda

Hosszú kihagyást követően rendeztek ismét rangos sporteseményt hazánkban, méghozzá a férfi vízilabdázók Magyar Kupáját, ahol önkénteseink segítették a zavartalan lebonyolítást.

Bővebben
Otthon is tevékenyen: Bakos Klári és Márk Péter

Otthon is tevékenyen: Bakos Klári és Márk Péter

A kialakult helyzet ellenére vidámak és energikusak 65 év feletti önkénteseink, akik természetesen a négy fal között töltik mindennapjaikat, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a mozgás ne lenne jelen az életükben. Bakos Klárival és Márk Péterrel ezúttal az egészséges életmód megőrzéséről, valamint az otthonmaradás fontosságáról beszélgettünk, de természetesen szóba kerültek a legszebb önkéntes élmények is.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább