Menü

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Gyere ki a Hajósba!  - BENU KUPA a férfi vízilabda válogatottal

Gyere ki a Hajósba! - BENU KUPA a férfi vízilabda válogatottal

Újra nézők előtt, újra a Hajós Alfréd Sportuszodában az olimpiára készülő magyar férfi vízilabda válogatott, amely a spanyol, az orosz és a horvát nemzeti együttessel mérkőzik a BENU KUPA elsőségért. Az ötkarikás játékok egyik felkészülési állomásán munkáddal te is segítheted a csapat munkáját.

Bővebben
07. 02 - 04.
TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő

TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő

A TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntőjére május 15-16-án Veszprémben kerül sor. A szurkolók részvételét a jogszabályok betartása mellett, a csapatok biztonságának figyelembe vételével fogja szabályozni a Magyar Kézilabda Szövetség. A kupa elhódításáért Debrecen, Kisvárda és Győr csapata, valamint a Ferencváros száll harcba. Jelentkezz önkéntesnek és segítsd munkáddal az esemény sikeres és biztonságos lebonyolítását!

Bővebben
05. 15 - 16.

Összes

Hírek

Szorgos hódok a Duna Arénában

Szorgos hódok a Duna Arénában

Véget ért a vizes Európa-bajnokság, melynek lebonyolításában végül 160 önkéntes segédkezett, a szervezők pedig szuperlatívuszokban beszéltek a lelkes csapatunkról.

Bővebben
Megélni a pillanatot – élménybeszámoló a Lupa-tó partjáról

Megélni a pillanatot – élménybeszámoló a Lupa-tó partjáról

A vizes Európa-bajnokság első hetében a műugrók és a műúszók mellett a nyílt vízi úszóké volt a főszerep, s miközben a sportolók a Lupa-tóban szelték a habokat, önkénteseink a partról segédkeztek.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább