Menü

Koordinátoraink is külföldi tapasztalatokkal gazdagodtak

A Fradi-karácsony sem múlhatott el a Sport-Önként nélkül

A családias hangulat tette igazán felejthetetlenné a Tollaslabda Magyar Nemzetközi Bajnokságot

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Férfi Magyar Kupa négyes döntő - kézilabda

Férfi Magyar Kupa négyes döntő - kézilabda

Hamarosan végéhez érnek a férfi Magyar Kupa küzdelmei, a trófea sorsáról április 8-án és 9-én, Győrött döntenek majd a négyes döntőbe jutó csapatok.. A címvédő Telekom Veszprém a MOL Tatabánya KC-val, a 2022-ben magyar bajnok OTP Bank-Pick Szeged a Dabas KC-val találkozik az elődöntőben.

Bővebben
04. 08 - 09.
Ferencváros - Videoton labdarúgó mérkőzés

Ferencváros - Videoton labdarúgó mérkőzés

Ferencváros - Videoton labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában!

A zöld-fehérek ezúttal a Videoton együttesét fogadják az OTP Bank Liga 25.fordulójában.

Bővebben
04. 02.

Összes

Hírek

Sport-Önként pólóban – Tor Tamás

Sport-Önként pólóban – Tor Tamás

A Sport-Önként számunkra, koordinátorok számára sok mindent jelent, ahogy az önkéntesség is az önkénteseknek, akik akarva akaratlanul, időközönként a Sport-Önként részévé válnak. Ha megkérdezzük őket, milyen jelentőséggel bír részt venni egy eseményen, kapcsolódni a programokhoz, mindenki mást és mást válaszol, ám mindig van valami közös is válaszokban, például, „az élményért jöttem”. Mi pedig, akik Sport-Önként pólóban dolgozunk, azon vagyunk, hogy minél többen és jobban átélhessék az önkéntesség élményét úgy, hogy a szervezőbizottságok is azt mondhassák: nekünk volt a legjobb önkéntes csapatunk. Hogy kiket rejtenek ezek a logózott pólók? Ismerjétek meg őket! Elsőként Tor Tamást, egyesületünk nagykövetét.

Bővebben
„A hazám válogatottját kísérni a legnagyobb megtiszteltetés” – interjú Vályi-Nagy Rékával

„A hazám válogatottját kísérni a legnagyobb megtiszteltetés” – interjú Vályi-Nagy Rékával

A magyar önkéntesek egyre többször választják a külföldi sporteseményeket, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodjanak. Korábbi cikkeinkben már írtunk róla, milyen élményekkel gazdagodtak önkénteseink és koordinátoraink a nyáron, ám az idei lengyel-svéd közös rendezésű világbajnokságon is találkozhatunk ismerős arcokkal.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább