Menü

Legyél te is önkéntes!

Légy te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Legyél te is önkéntes!

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő

TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő

A TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntőjére május 15-16-án Veszprémben kerül sor. A szurkolók részvételét a jogszabályok betartása mellett, a csapatok biztonságának figyelembe vételével fogja szabályozni a Magyar Kézilabda Szövetség. A kupa elhódításáért Debrecen, Kisvárda és Győr csapata, valamint a Ferencváros száll harcba. Jelentkezz önkéntesnek és segítsd munkáddal az esemény sikeres és biztonságos lebonyolítását!

Bővebben
05. 15 - 16.
DELO Women's EHF FINAL4 2021

DELO Women's EHF FINAL4 2021

2021. május 29-30. között Budapest ismét otthon ad a női klub kézilabdázás csúcseseménynek, a női Bajnokok Ligája négyes döntőnek. A Final Fourba a címvédő Győri ETO mellett a francia Brest, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva jutott be. Az eseményen várhatóan lesz olyan önkéntes terület, ahol a résztvevőknek be kell költözniük a buborékba. Az eseményre csak olyan önkéntes jelentkezhet, aki 2021. május 26-ig betölti a 18. életévét.

Bővebben
05. 26 - 30.

Összes

Hírek

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Vízilabdával kezdtük és zártuk 2020-at

Három vízilabdás eseményen is közreműködhettek a Sport-Önként lelkes segítői a tavalyi év során, a trilógia zárásaként december végén a Duna Arénában került sor a Bajnokok Ligája selejtezőtornájára.

Bővebben
Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Hat hét a buborékban – az ISL önkéntesei meséltek

Rendhagyó körülmények között rendezték Budapesten a Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei versenyeit. A járványügyi helyzetre való tekintettel ugyanis úgynevezett buborékban töltötték mindennapjaikat a nálunk versenyző világklasszisok. Az előírások betartásáért a Sport-Önként csapatkísérői feleltek, akik egytől egyig hatalmas élményként tekintenek vissza a mögöttünk álló másfél hónapra.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább