Menü

Gyerekek a páston - Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia

Női Magyar Kupa négyes döntő

Ferencváros - Bayer Leverkusen Európa-liga nyolcaddöntő a Puskás Arénában

Magyarország - Svájc férfi kézilabda Eb-selejtező

Tollaslabda Magyar Nemzetközi Bajnokság 2022

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság 3-4.forduló

Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság 3-4.forduló

Ha nyár, akkor strandkézilabda!

Bővebben
06. 29 - 07. 07. 07.
Európai Ifjúsági Vívófesztivál

Európai Ifjúsági Vívófesztivál

Ezúttal az Európai Ifjúsági Vívófesztiválra hívunk önkéntesnek. A korábbi vívó események hangulata ez alkalommal is garantált, a munka pedig a legtöbb önkéntesnek egy napos. Gyertek, találkozzunk június utolsó hétvégéjén és segítsük az U14-es korosztály európai eseményének lebonyolítását!

Bővebben
06. 28 - 30.

Összes

Hírek

Miért NE hagyd ki az EUG-t?

Miért NE hagyd ki az EUG-t?

Még mindig hezitálsz, jelentkezz-e önkéntesnek a 2024-es Európai Egyetemi Játékokra? Walter Vivien, a Sport-Önként koordinátora, aki a két évvel ezelőtti, a lengyelországi Łódź-ban rendezett játékokon önkéntesként vett részt, összeszedett nektek 12 indokot, miért is érdemes belevágni ebbe a kalandba.

Bővebben
Fradi női kézimeccsen jártunk az érdi arénában

Fradi női kézimeccsen jártunk az érdi arénában

Több szempontból is különleges élményben volt része annak a körülbelül tucatnyi önkéntesnek, akik a Ferencváros női kézilabda csapatának mérkőzésén segítették a lebonyolítást a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább