Menü

Gyerekek a páston - Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia

Női Magyar Kupa négyes döntő

Ferencváros - Bayer Leverkusen Európa-liga nyolcaddöntő a Puskás Arénában

Magyarország - Svájc férfi kézilabda Eb-selejtező

Tollaslabda Magyar Nemzetközi Bajnokság 2022

Rólunk

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!
Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

Tovább

Regisztrálj te is önkéntesként!

Tovább a regisztrációhoz

Események

Ferencváros Bajnokok Ligája selejtező mérkőzés

Ferencváros Bajnokok Ligája selejtező mérkőzés

Kezdődik az új szezon a Ferencváros labdarúgó csapata számára!

Bővebben
07. 23.
Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság 7-8. forduló

Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság 7-8. forduló

Ha nyár, akkor strandkézilabda!
Végéhez közelít a Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság, melynek utolsó két fordulóját hagyományosan Salgótarjánban és Vonyarcvashegyen rendezik. Csatlakozz Te is akár mindkét fordulóra és légy részese a nyár legjobb hangulatú rendezvény sorozatának!

Bővebben
07. 26 - 08. 08. 04.

Összes

Hírek

Miért NE hagyd ki az EUG-t?

Miért NE hagyd ki az EUG-t?

Még mindig hezitálsz, jelentkezz-e önkéntesnek a 2024-es Európai Egyetemi Játékokra? Walter Vivien, a Sport-Önként koordinátora, aki a két évvel ezelőtti, a lengyelországi Łódź-ban rendezett játékokon önkéntesként vett részt, összeszedett nektek 12 indokot, miért is érdemes belevágni ebbe a kalandba.

Bővebben
Fradi női kézimeccsen jártunk az érdi arénában

Fradi női kézimeccsen jártunk az érdi arénában

Több szempontból is különleges élményben volt része annak a körülbelül tucatnyi önkéntesnek, akik a Ferencváros női kézilabda csapatának mérkőzésén segítették a lebonyolítást a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában.

Bővebben

Összes

Galéria

Tovább