Menü

Hírek

Vízilabda Eb – zajlik a visszaszámlálás

Január 12-26. között ötödik alkalommal rendeznek Magyarországon vízilabda Európa-bajnokságot. A kontinensviadalon, amely egyben olimpiai kvalifikációs torna is, a női és a férfi mezőnyben összesen 28 ország válogatottja mérheti össze tudását a budapesti Duna Aréna vizében. Az általunk már nagyon várt eseményen, a 2020-as év indításaként, 250-en vágunk neki az Eb-nek, hogy ismét megmutassuk, a Sport-Önként csapata a legjobb.

Nemcsak az izgalom óriási a Sport-Önként Egyesületnél, hanem a készülődés is koordinátorainknál, hiszen önkénteseink már az Eb rajtja előtt, január 8-án kezdenek, és nagyon szeretnénk, ha a lehető leggördülékenyebben kezdődhetne számunkra is ez az esemény. A már ismerős arcok mellett, új tagok és kül az Eb rajtföldről érkezők is részt vesznek a két műszakban zajló munkában.

A reptéri fogadás, a versenylebonyolítás, az akkreditáció, a dopping és a média területein kívül, a VIP és a szurkolói részlegeken is jelen leszünk, de komoly szűrés és interjúk után a 26 fős csapatkísérői brigád is összeállt.

Sokan jelezték, hogy az előzetesen vállalt műszakjaikon túl is velünk tartanak, ami nagy segítség az önkéntescsapat minden tagjának, nekik ezért külön köszönet jár!

Hosszú, de annál izgalmasabb időszaknak nézünk elébe, amire régóta vártunk. Lelkesedésetek egy percig se lankadjon, hiszen a magyar csapatok mellett, MI, ÖNKÉNTESEK is megmutathatjuk magunkat ezen a világraszóló versenyen.

A honlapon tájékozódjatok a további eseményekről és jelentkezzetek, mert várnak rátok az újabb kalandok. Készítsetek fotókat, és ha megosztjátok azokat a közösségi média felületeken, akkor használjátok a #sportonkentcsalad hashtag-et, hogy kikerüljetek a Sport-Önként Egyesület hivatalos oldalára is.

Fotó: sportmonitor.info

Vízilabda Eb – zajlik a visszaszámlálás