Menü

Hírek

Vissza a Groupamába

Az ősz beköszöntével egyre inkább visszatérünk a medence vagy éppen a vízpart széléről a stadionokba és a sportcsarnokokba. A Ferencváros férfi labdarúgócsapatának hazai mérkőzéseinek lebonyolítása már hosszú évek óta a Sport-Önként lelkes önkénteseinek bevonásával zajlik ez pedig ebben a szezonban sem lesz másként.

„Augusztusban előbb a nemzetközi porondon, majd a hazai bajnokságban is bemutatkozott a Fradi, csapatunk pedig ott folytatta a munkát, ahol tavasszal abbahagyta. A zöld-fehérek mérkőzéseire már kialakult egy kis törzsgárda, akik gyakorlatilag minden találkozón ott vannak, segítve ezzel azoknak a munkáját is, akik először jönnek. Ezeken az eseményeken az új junior koordinátorok is rutint szerezhetnek, ráadásul a szurkolóknak is köszönhetően nagyon jó a hangulat.” – mesélte Nótár Nóri, a Fradi-meccsek vezető koordinátora.

Mivel a Ferencváros rendelkezik az egyik legnagyobb szurkolótáborral az NB I-ben, az önkéntesek feladatai is folyamatosan bővülnek. „A szervezői csapat rendkívül kreatív, ami abból a szempontból nagyon fontos, hogy a rutinná váló feladatok mellett mindig van valami újdonság is a csapat számára. A magazinosztás mellett egyre több szurkolói aktivitásnak is fontos szereplői vagyunk. Az elmúlt időszakban volt evőverseny, különféle szakosztályok bemutatkozása és különféle ügyességi versenyek kicsik és nagyok számára. Az önkéntesek nagy részének persze az a legnagyobb élmény, hogy a munka végeztével lehetőségük van megnézni a mérkőzést is, kedvenceiknek szurkolva.” – részletezte a feladatokat Nóri.

Te is szívesen részt vennél a Ferencváros hazai mérkőzésein? Aktuális meccseiket az alábbi linken találod!

Vissza a Groupamába