Menü

Hírek

Mona Lisa mosolya, azaz miért fontos a jó portré

Mona Lisa mosolya és munkával töltött óráinak száma meghatározó információ egy-egy esemény kapcsán, azaz a sikeres jelentkezéshez nélkülözhetetlen egy jó fotó és a pontosan megadott idő. Jöjjenek a részletek!   


Profilod portréja:  

Profilod portréja az első benyomás rólad a Sport-Önként csapatának, amiből akarattal vagy anélkül, de következtetéseket von le az ember. Hogy jól vagy rosszul azt már csak akkor tudod igazolni, ha eljutsz a személyes találkozásig, majd részt veszel egy eseményen. Ezért fontos, hogy portré fotód egyszerű, jól látható és minden féle effekttől mentes legyen, mint egy igazolványkép.

Hogy mi is az a portré vagy arckép? Emberi arcot és gyakran a felsőtest egyrészét ábrázoló kép, arckép. 

Ennek talán az egyik leghíresebb példája, a ma már nem fiatal, de annál nevesebb hölgy portréja, a Mona Lisa. Ugyan régi, és nem csücsörít, nem pózol, nincs rajta túl sok smink, nem használ szűrőket, tükröződéseket és effekteket, amit az okostelefonja érthetően akkor még nem ajánlott fel, de pont ettől lett egyszerű és jó, valamint korokon átívelő. Ettől kerülhetne fel egy akkreditációs kártyára, amely nélkül nem vehetsz részt egy eseményen, és amelytől a biztonsági emberek, szervezők, koordinátorok vagy éppen önkéntestársaid tudnák, hogy ki vagy és milyen jogosultságokkal rendelkezel. Egy jó portréval segíted a munkánkat és megerősíted jelentkezésed sikerességét.

Ha még nem győztünk meg, akkor nézzétek meg a RÓLUNK részt, ahol csapatunk portréival is találkozhattok, és talán jó ötletekkel is szolgálhatunk, hogy elkerüljük a nyaraláson, ballagáson, esküvőn, modellfotózáson vagy éppen a tükör előtt készült fotókat, amelyek inkább valók a közösségi médiába mint az akkreditációs kártyádra.

Mi úgy várunk szeretettel minden rendezvényünkre, ahogy vagy. Légy önmagad és ismerjünk fel már a portréd alapján is!

 

Önkéntesmunkaként felvett órák és napok:

A megfelelő portré, arckép mellett nagyon fontos, hogy jól adjátok meg azokat a napokat és órákat, amikor részt tudtok venni az adott eseményen. A jelentkezés kitöltésekor minden egyes napot vegyetek fel, amikor tudtok jönni, és minden egyes napon jelöljétek végig a kis kockákban a teljes időtartamot, amikor ott tudtok lenni. Ezzel elkerülhető, hogy azért maradj le egy eseményről, mert a kitöltés alapján nem tudsz a szervezők rendelkezésére állni a verseny teljes időtartama alatt, valamint megkönnyítitek közös munkánkat is.

 

Kérünk, hogy nézd át profilod, és cseréld le a portréd! A változtatások nem vesznek sok időt igénybe. Pár kattintással sikeresebbé teheted jelentkezésed, és eredményesebbé a közös munkánkat, amiből idén is lesz szerencsére bőven.

Mona Lisa mosolya, azaz miért fontos a jó portré