Menü

Hírek

Közösségépítő online eseménnyel ünnepeltük az önkéntesek világnapját

December 5-én a sportesemények helyett az önkéntesek kreativitása és lelkesedése került reflektorfénybe. A Vedd fel az önkéntes pólód! nap Facebook-eseményél közel hatvan bejegyzés született, mi pedig elérzékenyülve néztük, hogy mennyire szerettek ti is a #sportönkéntcsalád részei lenni.

Az eseménye ötlete a Sport-Önként nagykövetének, Tor Tamásnak a fejéből pattant ki. „Úgy gondoltam, hogy idén fel lehetne dobni valamilyen aktivitással az önkéntesek világnapját a Sport-Önkéntnél is. Korábban már láttam külföldi és hazai szervezeteknél hasonló eseményt, ami nagyon inspiráló volt, így gondoltam, hogy miért ne csinálhatnánk meg mi is?

A kezdeményezés még a vártnál is nagyobb sikert hozott. „Ez az online esemény megmutatta, hogy nem csak a sporteseményeken vagyunk együtt, hanem bármerre legyünk is akár Magyarországon belül, akár a nagyvilágban, összetartozunk. Emellett pedig magát az önkéntes eszmét is tudtuk hirdetni, amivel minél több emberhez szeretnénk eljutni. A cél, hogy legközelebb még ennél is több kép érkezzen, hirdetve azt, hogy még többen álltak önkéntesnek. És bár a hideg időben a pulcsi alatt már elvész a póló, de az önkéntesek kreatív ötletekkel mégis megmutatták, hogy büszkén viselik nemcsak az esemény alatt, de munkában, otthon vagy akár sportolás közben.”

Ugyan a zsűri szavazata alapján a galériában található képeket választottuk a legötletesebbnek, az összes képet meg tudjátok nézni itt. Találkozzunk idén is minél több eseményen!

A Vedd fel az önkéntespólód! nap díjazottjai:

  • Sztovics István – Majercsik Márta
  • Kiss Benedek
  • Kasza 'Dunai-Kovács' Éva
  • Illyés Márta
  • Németh Károly Zoltán
  • Boronkay Szabina
  • Gaál Gréta Anna – Gellén Anna
Közösségépítő online eseménnyel ünnepeltük az önkéntesek világnapját