Menü

Hírek

Bedobtuk magunkat a Hajósban

Idén nyáron eddig a vízilabda az úr. Épp csak elhagytuk a Duna Arénát, ahol a női világliga szuperdöntőjét rendezték, és máris beköltöztünk a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába a Diapolo és a Benu-kupára.

Férfi és női válogatottunk is a kvangdzsui vizes világbajnokságra készül, és hazai környezetben mérette meg magát nemzetközi versenykörülmények között. A Diapolo-kupa mérkőzéseit június 26. és 28. között rendezték, majd egy nap szünet után a férfiak is vízbe ugrottak, az ő meccseiket június 30. és július 2. között tartották. Mindkét válogatottunkra büszkék lehettünk, a lányok a második helyen végeztek Olaszország mögött, megelőzve Hollandiát és a magyar univerziádé válogatottat. A fiúk pedig egyenesen a dobogó legfelső fokáig meneteltek, ők Görögországot, Hollandiát és Franciaországot utasították maguk mögé.

A Sport-Önként Egyesület közel 50 önkéntessel a fedélzeten segítette a versenylebonyolítást, mi gondoskodtunk például a csapatkísérőkről, a zászlóvivőkről és a csapatok felszereléseinek hordozásáról is. A nagy melegben nagyon ügyeltünk, hogy sűrűn forgassuk az embereket, és mindenkinek legyen pár perce pihenni a légkondicionált önkéntes központban, valamint mindenkit megkértünk, hogy fokozottan figyeljen a folyadékpótlásra. Arra is figyeltünk, hogy minden önkéntesünk legalább egyszer meg tudja nézni a magyar válogatott meccseit.

Vezető koordinátoraink meglepetéssel is készültek a Benu-kupa végén az önkénteseinknek, hiszen a győztes magyar válogatottal együtt készíthettük el a minden rendezvény végén szokásos csapatképünket. Ezen kívül volt lehetőségünk közös fürdőzésre is, ami mindig jó csapatépítő program, illetve az egész napos napsütés által a gyönyörű bőrszínt is garantálni tudtuk az események végére.

Reméljük, jól éreztétek magatokat. Várunk titeket más eseményeken is, hiszen még hosszú a nyár, hosszú az év, számtalan rendezvényen találkozhatunk még. Továbbra is bátorítunk titeket, hogy az eseményeken készítsetek fotókat, és ha megosztjátok azokat a közösségi média felületeken, akkor használjátok a #sportonkentcsalad hessteget, hogy kikerüljetek a Sport-Önként hivatalos oldalára is. Mutassuk meg, hogy önkéntesnek lenni jó!

Bedobtuk magunkat a Hajósban