Menü

Legyél te is önkéntes!

Események

FTC - Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtező

FTC - Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtező

A Bajnokok Ligája-selejtező sorozatban magyar bajnokként érdekelt Ferencváros a bolgár Ludogoreccel találkozik. A párharcot hazai pályán kezdi a budapesti csapat. Jelentkezz, gyere el és segítsd a magyar csapat menetelését önkéntesként!

Bővebben
2019. 07. 10.
Világsztárok parádéja, veled?

Világsztárok parádéja, veled?

Ebben az évben is világsztárok látogatnak a Bregyó központba, a világ legmagasabb szinten jegyzett egynapos atlétikai sorozatának helyszínére. Míg olimpiai és világbajnok atléták futnak, ugranak és dobnak a pályán, addig a Sport-Önként önkéntesei segítik a sikeres lebonyolítást a versenyirodákban és a pályán. Tarts velünk a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjra Székesfehérvárra!

Bővebben
2019. 07. 04 - 09.
Nemzetközi vizeken

Nemzetközi vizeken

A férfi kézilabdázók után a világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda válogatott is örömmel látja, hogy Te is csatlakozol önkéntescsapatunkhoz. Gyere ki a vízilabda igazi otthonába, a Hajósba és segítsd a válogatottak felkészülést a partról. Elsőként a nők, majd a férfiak mérik össze tudásukat négy csapatos tornákon. Tarts a Sport-Önkénttel június utolsó napjaiban a Diapolo kupán, míg júliusban a BENU kupán.

Bővebben
2019. 06. 26 - 07. 07. 02.
Viva la Vívás

Viva la Vívás

Újabb sportág, újabb lehetőség! Idén Budapest ad otthon a vívó világbajnokságnak, amelyen a földkerekség legjobb vívói mérik össze tudásukat a különböző fegyvernemekben. Tarts velünk és légy részese a legsikeresebb magyar olimpiai sportág jelenlegi világklasszisait felvonultató seregszemlének. A július 15-23. között zajló verseny kvalifikál az olimpiára, vagyis a jövő bajnokainak Budapesten át vezet az út Tokióba.

Bővebben
2019. 07. 15 - 25.
Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Emlékszel a debreceni csodára? Ott voltál amikor Háfra Noémiék megnyerték a világbajnoki döntőt a Főnix csarnokban? Szeretnéd átélni ismét ezt a kivételesen fantasztikus hangulatot, de már egy új korosztály sikereként? A 2019-es női junior kézilabda Európa-bajnokságon ezt megteheted.

Bővebben
2019. 07. 11 - 21.
Selejtezés kézilabdában

Selejtezés kézilabdában

Idén is válogatott meccsek követik a kézilabda bajnokságokat. A magyar női válogatott Ausztria ellen vívhatja ki a decemberi, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon való szereplés lehetőségét, míg a férfiak Olaszországgal mérkőznek Európa-bajnoki selejtezőn. Tarts velünk Zalaegerszegre és Kecskemétre, légy ott mindkét eseményen, vagy legalább az egyiken.

Bővebben
2019. 06. 05 - 16.
Irány a Balaton!

Irány a Balaton!

Kezd a vakációt önkénteskedéssel, szerezz barátokat, akikkel akár az egész nyarat együtt töltheted! Tarts velünk a nyíltvízi úszó Világkupa sorozat balatonfüredi állomására, és segítsük együtt Rasovszky Kristófék sikeres szereplését. 2020-ban ismét olimpia, ezúttal Tokióban. A következő ötkarikás játékok bajnokai ott úsznak a mezőnyben.

Idén négy nagyobb nemzetközi úszóversenyt rendez Magyarország. Teljesítsd velünk a "Grand Slam-et" (Champions Swim Series, nyíltvízi VK, junior úszó vb, úszó VK)! A Champions Swim Series után ezúttal a Balatonra várunk, a második állomásra. Azoknak az önkénteseknek, akik mind a négy eseményen segítik a munkát, a szervezők válogatott úszók által dedikált ajándékot ajánlanak fel.

Bővebben
2019. 06. 15.
Szuperdönt(és), tarts velünk!

Szuperdönt(és), tarts velünk!

Ezúttal a nők ugranak a Duna Aréna medencéjébe, hiszen ismét Magyarország ad otthont a Vízilabda Világliga Szuperdöntőjének. A júniusi eseményen a nyolc legjobb válogatott, köztük a világbajnokságra készülő magyar csapat, méri össze tudását. Tarts velünk, hogy ahogy a vízben, úgy a parton is sikeresek legyünk!

Bővebben
2019. 06. 04 - 09.
Ferencváros – Újpest FC

Ferencváros – Újpest FC

Telt ház várja a csapatokat az idei Derbin a Groupama Arénában! Tapasztald meg Te is egy Fradi-Újpest mérkőzés utánozhatatlan hangulatát!

Bővebben
2019. 05. 04.
Ferencváros - MOL Vidi Fc

Ferencváros - MOL Vidi Fc

Újabb Fradi mérkőzésre várjuk a jelentkezéseket! Ezúttal a listavezető Ferencváros a második helyezett MOL Vidi Fc csapatát látja vendégül a Groupama Arénában.

Bővebben
2019. 04. 20.