Menü

Legyél te is önkéntes!

Események

FTC - Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája Selejtező mérkőzés

FTC - Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája Selejtező mérkőzés

Tovább menetel a Fradi a Bajnokok Ligájában! A bolgár Ludogorec és a máltai Valletta együttesét is búcsúztató magyar csapat következő ellenfele a horvát Dinamo Zagreb csapata lesz. Jelentkezz, gyere el és tapasztald meg személyesen egy Fradi mérkőzés utánozhatatlan hangulatát!

Bővebben
2019. 08. 13.
Ferencváros - Valletta FC Bajnokok Ligája selejtező

Ferencváros - Valletta FC Bajnokok Ligája selejtező

A labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtező körébe jutó Ferencváros következő ellenfele a máltai bajnok Valletta FC lesz. A párharc első felvonásának a Groupama Aréna ad otthont. Jelentkezz, gyere el és tapasztald meg személyesen egy Fradi mérkőzés utánozhatatlan hangulatát!

Bővebben
2019. 07. 24.
Következő állomás: junior úszó vb

Következő állomás: junior úszó vb

Az idei hazai rendezésű úszó versenyek, „Grand Slam” (Champions Swim Series, nyíltvízi VK, junior úszó vb, úszó VK)! következő állomása a junior úszó világbajnokság, ahol a jövő sztárjai tehetik le névjegyüket. Ott akarsz lenni a legendák születésénél? Látni szeretnéd hogyan ünneplik világbajnoki győzelmüket? Tarts velünk, segítsük őket együtt! A szervezők szállást korlátozott számban biztosítanak.

Bővebben
2019. 08. 20 - 25.
Evezős Masters Világbajnokság

Evezős Masters Világbajnokság

Ha szereted a vízpartot, a jó közösséget, a nevetést, ha még nem jártál evezős versenyen, akkor itt az idő, hogy egy remek csapat tagjaként belekóstolj ebbe a világba, méghozzá az Evezős Masters Világbajnokságon. Gyere velünk a Velencei-tóhoz szeptember 11-15. között!

Bővebben
2019. 09. 11 - 15.
FTC - Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtező

FTC - Ludogorec Bajnokok Ligája-selejtező

A Bajnokok Ligája-selejtező sorozatban magyar bajnokként érdekelt Ferencváros a bolgár Ludogoreccel találkozik. A párharcot hazai pályán kezdi a budapesti csapat. Jelentkezz, gyere el és segítsd a magyar csapat menetelését önkéntesként!

Bővebben
2019. 07. 10.
Világsztárok parádéja, veled?

Világsztárok parádéja, veled?

Ebben az évben is világsztárok látogatnak a Bregyó központba, a világ legmagasabb szinten jegyzett egynapos atlétikai sorozatának helyszínére. Míg olimpiai és világbajnok atléták futnak, ugranak és dobnak a pályán, addig a Sport-Önként önkéntesei segítik a sikeres lebonyolítást a versenyirodákban és a pályán. Tarts velünk a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjra Székesfehérvárra!

Bővebben
2019. 07. 04 - 09.
Nemzetközi vizeken

Nemzetközi vizeken

A férfi kézilabdázók után a világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda válogatott is örömmel látja, hogy Te is csatlakozol önkéntescsapatunkhoz. Gyere ki a vízilabda igazi otthonába, a Hajósba és segítsd a válogatottak felkészülést a partról. Elsőként a nők, majd a férfiak mérik össze tudásukat négy csapatos tornákon. Tarts a Sport-Önkénttel június utolsó napjaiban a Diapolo kupán, míg júliusban a BENU kupán.

Bővebben
2019. 06. 26 - 07. 07. 02.
Viva la Vívás

Viva la Vívás

Újabb sportág, újabb lehetőség! Idén Budapest ad otthon a vívó világbajnokságnak, amelyen a földkerekség legjobb vívói mérik össze tudásukat a különböző fegyvernemekben. Tarts velünk és légy részese a legsikeresebb magyar olimpiai sportág jelenlegi világklasszisait felvonultató seregszemlének. A július 15-23. között zajló verseny kvalifikál az olimpiára, vagyis a jövő bajnokainak Budapesten át vezet az út Tokióba.

Bővebben
2019. 07. 15 - 25.
Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Női junior kézilabda Európa-bajnokság

Emlékszel a debreceni csodára? Ott voltál amikor Háfra Noémiék megnyerték a világbajnoki döntőt a Főnix csarnokban? Szeretnéd átélni ismét ezt a kivételesen fantasztikus hangulatot, de már egy új korosztály sikereként? A 2019-es női junior kézilabda Európa-bajnokságon ezt megteheted.

Bővebben
2019. 07. 11 - 21.
Selejtezés kézilabdában

Selejtezés kézilabdában

Idén is válogatott meccsek követik a kézilabda bajnokságokat. A magyar női válogatott Ausztria ellen vívhatja ki a decemberi, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon való szereplés lehetőségét, míg a férfiak Olaszországgal mérkőznek Európa-bajnoki selejtezőn. Tarts velünk Zalaegerszegre és Kecskemétre, légy ott mindkét eseményen, vagy legalább az egyiken.

Bővebben
2019. 06. 05 - 16.